Behandeling 2021-12-10T14:51:18+00:00

Hoe verloopt een behandeling?

Als je binnenkomt ga je eerst even rustig zitten.
Ingrid stelt je allerlei uiteenlopende vragen over je gevoelsleven, lichaam en “denkwezen”.
Je vertelt waarvoor je bent gekomen, wat je wensen zijn of waar jij je zorgen over maakt. Tijdens dit gesprek wordt niet alleen naar antwoorden gezocht, maar word je vooral kwetsbaar en open in een liefdevolle sfeer ontvangen.

Vervolgens kun je op de behandeltafel gaan liggen met je ogen dicht.
Je krijgt een deken over je heen en je hoeft alleen nog maar te liggen en te ontspannen. Je mag er zijn met alles wat je bent.

Ingrid zet meditatieve muziek op en helpt je via een geleide meditatie dieper in je lichamelijke ontspanning.
Vanaf dat moment wordt er in stilte aan je lichaam, ziel en geest gewerkt. Je aura, meridianen, chakra’s, gedachten en emoties; alles wordt gereinigd en krijgt nieuwe kracht in het licht van wijsheid en liefde.

Ingrid raakt je lichaam op verschillende plaatsen aan, ze geeft soms wat drukpunten of legt haar handen plat (Reiki), maakt energielijnen schoon, in en om je heen (Universal Light) en werkt op afstand van je lichaam (o.a. met Magnified Healing energie).

De combinatie van dit alles, geïnspireerd vanuit haar eigen helderziendheid, is wat de methode van Ingrid zeer accuraat en effectief maakt. Soms ervaar je allerlei innerlijke processen of lichamelijke sensaties, maar net zo goed kan de behandeling zo subtiel zijn
dat je
alleen maar in een diepe rust verkeert.

Na de behandeling krijg je een glas water, praat je nog wat na (Ingrid vertelt over de indrukken die zich aan haar hebben geopenbaard) en
worden er duidelijke lijnen uitgezet; richtlijnen voor de weken die gaan komen.
Hiermee besluit je of je een volgende sessie wilt en wanneer…

Meest recente berichten

Contact Info

12345 West Street

Phone: 1.888.999-9876

Web: Visit Us Online