Ingrid 2021-10-31T18:02:04+00:00

Ingrid Kanters

….is geboren op 13 oktober 1971.
Als kind was ze vooral opgewekt, en heel zachtaardig. Ze voelde dat iedereen diep van binnen hetzelfde is, en dat alle verschillen maar uiterlijke illusies zijn. We zijn allemaal één en dat realiseerde zij zich al heel vroeg. Dit inzicht heeft haar in zeer verschillende ervaringen geleid, waarbij zij niet altijd een even gemakkelijk pad te gaan had. Door haar paranormale gevoeligheid kon ze dingen zien, waar anderen langer de tijd voor nodig hadden om te doorzien.

Via  VWO, universiteit, Toneelschool en een klassieke zangstudie, kwam ze, wonende in Amsterdam, in aanraking met “spiritualiteit”.
Op haar 28ste maakte ze een serieuze ommekeer en raakte geïnteresseerd  in meditatie, zelfontwikkeling en “verlichting”. Haar meditaties brachten haar in diepe staten van ‘weten’ en ‘zijn’ en ze leerde zich te laten leiden door intuïtieve boodschappen en oefeningen van haar spirituele begeleiders.

Ingrid heeft nu al bijna 17 jaar een “spirituele energie-praktijk voor alternatieve genezing”.
Ze heeft inwijdingen gehad in Reiki 3de graad, Master Teacher of the Magnified Healing Energy en Universal Light Energy 2 (Sunlevel).
Ook heeft ze een H.B.O. opleiding Medische Basiskennis en Psychosociale basisvakken gevolgd en is ze Complementair Therapeut.

Via handoplegging kijkt ze naar de energie van haar cliënten en geeft ze krachtige impulsen aan lichaam en geest om tot genezing en inzicht te komen.
De kosmische energieën waar ze zich voor openstelt stromen binnen, waardoor blokkades los kunnen komen en inzichten kunnen worden geopenbaard.
Dit stelt mensen lichamelijk, emotioneel en geestelijk in staat te genezen. (fysieke aandoeningen, gevoelsproblemen,
maar ook geestelijke- en spirituele ontwikkeling). Ze kijkt samen met haar cliënten naar de verschillende levensgebieden,
waar ze blokkades aantreft en waar de krachten en kwaliteiten van een persoon liggen.

Naast het psycho-therapeutische stuk, zal juist de transformerende kracht van de meditatieve behandeling zorgen voor onmiskenbare verandering,
waarbij Ingrid alleen maar het instrument is.

Meest recente berichten

Contact Info

12345 West Street

Phone: 1.888.999-9876

Web: Visit Us Online