Ingrid 2022-05-30T11:33:32+02:00

Ingrid Kanters

Waarom zou je er voor kiezen om juist bij Ingrid in therapie te gaan?

Natuurlijk is het van groot belang dat de therapeut en de therapie, waar je voor kiest, bij je passen.

  Al vrij jong realiseerde Ingrid zich dat we allemaal met elkaar verbonden zijn en toch een eigen pad hebben te gaan. Ze kijkt daarom vooral naar jou als persoon en wat er bij jou past, want zeker niet alle benaderingen of manieren van verwerken of groeien zijn passend voor iedereen. Ingrid kan vaak omstandigheden en situaties snel doorzien, waar anderen met een minder getrainde gevoeligheid langer de tijd voor nodig hebben.

Via  VWO, universiteit, Toneelschool en een klassieke zangstudie, raakte ze, wonende in Amsterdam, geïnteresseerd  in meditatie, zelfontwikkeling en “verlichting”.

Al op haar 32ste is ze een spirituele praktijk begonnen, omdat ze merkte dat heel wat mensen op zoek zijn naar meer geluk, meer energie en echte veranderingen van inzicht en leven.

Ingrid heeft nu bijna 20 jaar een “spirituele energie-praktijk voor alternatieve genezing”.
Ze heeft inwijdingen gehad in Reiki 3de graad, Master Teacher of the Magnified Healing Energy en Universal Light Energy 2 (Sunlevel).
Ook heeft ze een H.B.O. opleiding Medische Basiskennis en Psychosociale basisvakken gevolgd en is ze Complementair Therapeut.

Via handoplegging kijkt ze naar de energie van haar cliënten en geeft ze krachtige impulsen aan lichaam en geest om tot genezing en inzicht te komen.
Ze genereert nieuwe levensenergie, waardoor blokkades los kunnen komen.
Dit stelt je lichamelijk, emotioneel en geestelijk in staat te genezen. (fysieke aandoeningen, gevoelsproblemen,
maar ook geestelijke- en spirituele ontwikkeling).

Ze kijkt samen met jou naar je verschillende levensgebieden,
waar ze blokkades aantreft en waar de krachten en kwaliteiten van jou als persoon liggen.

De  psycho-therapeutische gesprekken in combinatie met de transformerende kracht van de meditatieve, genezende behandeling zorgen voor onmiskenbare verandering.

Contact Info

12345 West Street

Phone: 1.888.999-9876

Web: Visit Us Online